Webbsida Analys‎

Webbsidan måste fungera och vara lönsam men långt ifrån alltid kan den fullfölja sin funktion och göra sin uppgift. Ägarna av webbplatsen kan i de flesta inte förstå varför sökarna inte gillar deras webbplats, de bi passerar den eller klickar ur direkt efter första sidan. Det finns antagligen massvis av anledningar som inte är synliga vid den första och obeväpnade anblicken. En indikation av problemet möjliggör revision.

Webbsidorevisionen omfattande undersökning av internet-resursens problem

Webbsidan är komponerad av vissa villkorliga “delar “som tillsammans ger en helhetsbild:

  • den tekniska delen – koden, som bestämmer hastigheten på lasting sidor, rätt visning av alla element, klarhet och precision för sökmotorerna.
  • Användbarhetanvändarupplevelse. Detta innebär bekvämhet när man läser på sidan, lätthet inom sökandet på den, frånvaro av onödiga och irriterande objekt.
  • den logiska strukturen- webbplatsens block-schema, rätt slags hierarki som inte påverkar rakningarna i sökmotorerna och användbarheten.
  • Webbsidan måste fungera och vara lönsam som påverkar utvecklingen. Detta inkluderar sökordens densitet, omläggning, “vattning”, och det unika i texterna, avsaknad av black SEO.

Hos oss kan du beställa en omfattande granskning av webbplatsen eller en analys av en specifik del av med en utvärdering av alla misstagen som hindrar webbplatsen från att blomstra.

I webbsida analysen ingår:

  1. kontroll av indikatorerna: rankingen av efterfrågningar i sökmotorernas system, statiskt av besökningstrafiken och djupgående sökning på sidan, upphettning av problematiska sidor från vilka besökare lämnar webbplatsen.
  2. analys av koden, felsökning av alla misstag och fel i den tekniska delen: fragment av ogiltig kod, tomma eller felaktigt ifyllda metataggar, etc.
  3. analys av innehållet, textkontroll av unikheten, upprepningen av nyckelorden och reoptimization.
  4. kontroll av SEO – Optimization (intern och extern)
  5. revisions användbarhet (användarvänligheten av webbplatsen)

Efter att ha analyserat webbplatsen kommer vi att ge en detaljerad rapport, utveckla arbetsplanen, beräkna kostnaden för uträttande av felen och hjälpa med att få sidan i ordning.

Vill du komma i toppen och öka intäkterna? Beställ en analys av din webbplats!