Vad folk säger om oss

Vi tar hänsyn till alla dina önskemål

Maximilian

Vi ville gärna ha Wi-fi hemma. Så jag köpte en router, men kunde inte installera eller ansluta den. Tipsen från providern va helt värdelösa. Men er dataexpert kom efter 45 minuter, fixade allt på 20 och den va ansluten och köar. Jag blev mycket nöjd. Tack så mycket!

Familjen Michelson

Ljudet på datorn försvann, jag kunde inte prata via Skype med min dotter. Jag blev väldigt nedstämd för att det kostar för mycket att ringa via telefon till utlandet. Min väninna rekommenderade er service, vilket jag är henne väldigt tacksam. Dataexperten är helt underbar! Snabbt fixade han tillbaka ljudet, renade keyboarden. Nu funkar allt utmärkt!

Lena

Jag väljer webbplatser väldigt noggrant och går aldrig in på suspekta länkar. Jag kan inte ens föreställa mig vartifrån viruset med porrbannern kom ifrån. Jag sade redan farväl mentalt till allt detta; jag trodde att det var omöjligt att rädda datorn från viruset. Men er dataexpert krossade viruset på bokstavligen 10 minuter, rensade mitt register och optimerade systemet. Tackar!

Ulla

Mitt jobb är kopplat till internet, så en datakrash för mig är en globalkatastrof. Jag var rädd att jag skulle behöva vänta länge, och att reparationen skulle kosta mig en enorm summa. Men dataexperten kom redan efter en timmer efter mitt samtal, och en timmer efter det var jag tillbaka på spåret igen! Jag blev nöjd både av priset och reparationen- jag trodde jag skulle behöva betala flera gånger mer! Tack!

Nils Olsson

Tack killar, ni arbetar mycket bra och det viktigaste, mycket snabbt. Jag ringde till andra dataservicar men de erbjöd sig bara att ta itu med mitt problem inom 4-6 dagar. Ett stort tack till den specialist som reparerade min dator.

Roland

Topp service!
Har handlat o servat mina laptopps i denna butik i 4 år. Proffsiga, vettiga och prisvärda!! En av få ställen i Stockholm där man fortfarande har kompetens att fixa både hård- och mjukvaru problem.

Kjell

Fasta priser och snabb service!
Gjorde en recovery på min disk hos dator911,
Den i golvet, men grabbarna grejjade det lätt som en plätt!

Paul

God service och bra priser!
Fixade problem jag trodde skulle vara omöjligt på väldigt kort tid till väldigt bra pris!
Dessutom ingick Fri optimering i felsökningen!

Kajsa

Bra och trevlig personal. Snabb reparation och bra priser.

Jakob

Proffsig personal
Personal som fattat vad service betyder! Snabba, tillmötesgående och verkliga proffs på allt inom data!

Joakim

Toppen
Mycket bra service,fick hjälp snabbt,kanon helt enkelt, rekommenderas varmt!

Joseph

Rekommenderas – toppen
Rekommenderas starkt. Toppen betyg! Mycket seriöst och prfessionellt….

Johannes

Snabb service
Från telefonsamtal, snabbt åtgärdad service. Kunnig när det gäller problem, ingenting är omöjligt. Beställda varor installeras så fort de kommer. Trevligt bemötande.

Tove

Mycket bra, snabb service av laptop som fått problem med operativsystem. Jag är mycket tacksam för snabb och kunnig service!

Roger

Min “gamla dator” gav upp.Jag ringde Paul på Dator911 och han kom med en ny som var hundra gånger bättre och snabbare med en SSD disk. Är mycket nöjd med datorn och servicen. Paul gav sig tid och förklarade allt i lugn och ro….

Sara

Fantastisk service till bra priser! De jobbar snabbt men tar sig ändå tid att svara på frågor utan stress. Trevlig personal. Kommer definitivt anlita företaget igen!

Eva

Datorn fungerar igen och bilderna gick att rädda!!

Markus H.

Laptoppen stannade up totalt, den frös när man öppnade upp Photoshop. Det enda som hjälpte var omstart. Men det är ju ingen utgång- jag kan inte jobba utan Photoshop, för att jag retuscherar gamla foton. Jag ringde upp till servicen på morgonen, vid lunchtid var mastern redan hemma hos mig. Han rensade datorn och installerade ny Photoshop. Jag kan inte glädja mig nog- datorn jobbar så snabbt!
Tack till alla!

Den enda dataservicen i Stockholm med normala priser. Jag kommer ta vara på er tjänst och rekommendera den till mina vänner!

Karl

Jag rekommenderar denna dataservice. Här jobba riktiga proffs. De moderniserade min dator billigt och i hög kvalité.

Olga

Vi kunde inte koppla upp skrivaren till vår smått gamla dator på jobber, det räckte inte med driven. Dataexperten kom, anslöt och fixade drivern. Allt funkar väl nu!

Kajsa H.

Mina barn gav mig och min fru en bärbar dator, men lärde oss inte hur man använder den (de bor långt bort). Vi kunde inte ens starta upp den, och sedan tappade min fru den i marken och skärmen gick sönder. Vi blev väldigt ledsna… visste inte vad vi skulle säga till våra barn. Då bestämde vi oss för att ringa upp er dataexpert– han hjälpte oss både med att reparera skärmen, installera Skype och visa hur man kollar vädret på nätet. Tack, för att ni har sådana hjärtliga dataexperter!

Alice K.

Min dotter råkade hälla juice på vår bärbara dator då jag inte såg på. Jag ringde runt många dataservice företag här i Stockholm, men ingen ville laga den. Jag förberedde mig till att köpa en ny. Men sedan rekommenderade min kompis eran dataexpert. Vi blev tvungna att byta ut vissa delar, men det blev ändå tre gånger billigare än vad det skulle ha kostat för en ny. Datorn funkar fint nu! Tack till er dataexpert!

Fredrik Johansson

Tack för ert arbete. Mästaren var bara super. Han har gjorde allt som det borde vara … er kund för alltid. med respekt för Frederick.

Emil Andersson

Kom i tid, utförde arbetet snabbt och effektivt. Inga anmärkningar

Johan

Enorm kompetens
Killarna där är otroligt duktiga.
Har lämnat in mina datorer på flertalet stället runt om i Stockholm.
Senaste hade jag en bärbar som ingen kunde laga.
En timme senare så var datorn klar, och fungerade! 🙂
Dom har räddat informationen på en trasig hårddisk också. Vilket var en lättnad, med tanke på att det var flera år med semesterbilder på den.
Tack Engboms – Älskar er!

Robin

Ett seriöst bemötande, även om det handlade om ett till synes enkelt problem.

Fredrik

Bästa servicen någonsin
Jag sitter och lanar med en kompis och datorn kraschar efter en halvtimme. Tänkte att nu är det kört. Vi åker till dator911 strax innan dom ska stänga och dom fixar datorn trots att butiken hade stängt. Dessutom damsög dom datorn utan kostnad. Aldrig varit med om så bra service och så trevligt bemötande!

Björn

Toppenställe!
Mkt pålitliga och duktiga killar. Mina varmaste rekommendationer.

Svante

Nöjd Kund,
Tänker efter att de lagat min data som jag trodde var körd inte gå någon annan stans. Bra priser och proffsigt jobb.

Daniel

Pålitlig Datorservice
Ingen av de stora nätkedjorna kan erbjuda så personlig och bra support och service som dator911. Då betalar jag gladeligen någon hundring extra för komponenterna.

Johan F.

Super bra datafixare 🙂
Kompetent personal och till ett riktigt bra pris.
Snabb och pålitlig.

Lina

Otroligt trevlig, kunnig, lättsam och hjälpsam kille. Skulle rekommendera honom till varje individ som vill ha bra service samt stort kunnande. Jag kommer aldrig kontakta någon annan.

Anton

Tusen tack för hjälpen!
Du var duktig och trevlig! Dator911 bästa datorsupport!

Mats

Fungerar perfekt!
Fick hjälp med trådlöst Internet på stadsnätet som inte fungerat som det skulle innan och nu fungerar det perfekt! Märks att expert med utbildning gör skillnad…