Vi är ett servicecentrum som erbjuder ett komplett utbud av tjänster och reparation av datorer i Stockholm. Hos oss kan du beställa en omedelbar hjälp från dataexperten som kommer komma till er, hitta orsaken till problemet och åtgärda det.

Historien bakom vårt företag. Idén om att öppna upp ett data-servicecenter uppkom år 2002. Vårt team bestod av flera entusiastiska datatekniker med specialiserad utbildning. Själva datorerna var, på den tiden, mer en nyfikenhet än en nödvändig för de flesta. Riktigt professionella och erfarna datatekniker var då oerhört sällsynta.

I början reparerade vi tekniken endast för bekanta och vänner. Sedan bestämde vi oss för att utvidga vårt företag för att kundbasen ökades, så vi bestämde oss att starta upp ett servicecenter. Vi själva, som kunde datorer ut och in, hade ingen aning om hur man gjorde reklam. Men det blev inte ett problem, det visade sig att ett gott omdöme från en nöjd kund var värt mycket mer än en skrikig och flashig reklam.

Idag kallar vi oss själva, skämtsamt, som “läkare” till en akut datahjälp. Våra “patienter” skäller sällan, oftast tiger bara surt. Vår största uppgift är att återuppliva dem tillbaka och se till att ägarna inte längre ska känna till problem med sina datorer och laptops.

Fördelar med vår dataservice:

Vår dataservice erbjuder enkla och bekväma villkor för samarbete.

Datorn börjar lagga, surra högt eller bara vägra att påslås och du behöver akut datorhjälp? Vår dataexpert på datareparation och laptopreparation kommer att operativt avgöra orsaken till problemet och åtgärda det.

  1. Ring oss redan nu eller lämna en förfrågan med återkoppling.
  2. Vi kommer att kontakta DIG direkt efter SOS signalen.
  3. Du kan välja en tid som passar dig för att dataexperten ska komma
  4. Dataexperten kommer omedelbart att diagnostera och hitta orsaken till felet.
  5. Till reparationen kommer vi att börja med först efter ditt godkännande, eftersom det ibland bara behövs en kvart för att hitta problemet (om till exempel kontakten är avstängd), och ibland behöver man reparera större delen. I sådana fall kan reparationen kosta mer än du väntat dig, och vid sådant tillfälle kommer vi fråga efter ditt medgivande först.
  6. Vi kommer att snabbt börja med reparationen- för det mesta räcker det med en dag för att åtgärda datorn.
  7. Vi lämnar över din reparerade dator eller laptop.
  8. Vi kan också hjälpa med: “datorreparation”, datorhjälp, dator service, dataservice, laga dator, datareparation, datareparation i Stockholm.

Vår akuta datahjälp är redo för att hjälpa dig och kan skicka ut en teknisk mästare omedelbart redan nu!