DATOR 911

DATOR911 är en pålitlig organisation, som under flera år, ger hög kvalitet reparationer. Genom noggrant utfört arbete, erfarenhet och insatser av vårt företag har en hel del positiva recensioner som lämnar våra kunder.

Vi som arbetar på servicecenter Dator 911 är ett högt kvalificerat lag av IT-specialister som erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom området för reparation av datorer – både Mac och PC – samt med återställning av data (data recovery). Vi erbjuder kvalitetsarbete på många olika nivåer av problemkomplexitet, och detta på optimalt kort tid.
Vi kan erbjuda följande till våra kunder: kvalificerade reparationer av stationära datorer och bärbara datorer – antingen vid vår servicecentral eller på plats i hemmet; omgående datorhjälp i olika frågor; installation av programvara och operativsystem; hjälp vid val av komponenter vid uppgradering av PC; utbyte av defekta delar; återhämtning av förlorad data; behandling av virusdrabbade datorer; installation av tillförlitligt antivirusprogram; anslutning och konfiguration av nätverksutrustning; felsökning av problem med nätverksanslutning; konfiguration och problemlösning av servrar och mycket mer. Vi arbetar med stationära och bärbara datorer av olika modeller av alla kända datorutrustningstillverkare såsom Lenovo, Asus, Acer, HP, Samsung m.fl. Med vårt servicecenter kan du känna dig trygg att din datorutrustning alltid kommer att fungera.

Våra specialister arbetar med alla de ovannämnda datorproblemen. Vi utför en fullständig och högkvalitativ diagnosticering av stationära och bärbara datorer i syfte att identifiera alla aktuella problem och identifiera metoder för vidare reparationer. I de fall det behövs kommer vi att beställa alla de nödvändiga originaldelarna. Observera att leveransen av vissa sällsynta komponenter kräver tid, som kan påverka reparationstiden. Våra specialister är dock alltid redo att ge råd till dig om de mest lönsamma och effektiva sätt att gå tillväga.
Du betalar bara för det arbete som faktiskt blivit utfört och som varit nödvändigt för en få en väl fungerande datorutrustning!