Webbsida är ett verktyg för affärer, en plattform för reklam ett element för kommunikation med partners och kunder. Ett internet resurs kan utgöra många funktioner: sälja, informera, öka kännedom av ett märke och skapa en image av ett företag.

Vårt erbjudande:

Vi skapar webbsidor som är “nyckelfärdiga”: hittar intressanta och effektiva idéer, realiserar uppgiften och framlägger ett färdigt verktyg för ägaren. Vid nödvändighet ger vi utbildning för ansätllda som kommer att styra webbsidan.

Vi skapar webbsidor på de populäraste CMS- modulära plattformer:

 • WordPress enkel att underhålla, bekväm och funktionellt CMS gratis system med en massa plug ins. Lämplig för affärer, informationspridande sidor, visitkort, sid-forums, bloggar och portfolios. Den uppdateras automatiskt och låter en lösa alla typers tekniska problem.
 • Joomla- unversiell gratis multitask plattform som har oändliga möjligheter. Den låter en skapa webbsidor av alla storlekar (allt från ensidiga(?) till mega-portaler). Den är kostnadseffektiv, pålitligt och säker modulär CMS.
 • 1C-Bitrix- en unik professionell plattform för skapade och management av en webbsida. Den ger en möjligheten att realisera de mest ambitiösa planerna, passar för projekt med hög belastning och alla möjliga uppgifter. Passar för handel, tillverkning, lager, företagsportal och andra större anläggningar.

En redan klar webbsida kan du sedan uppdatera, tillägga och förbättra. Du kan spåra omvandlingen och vid nödvändighet lägga till att förbättra elementen, så att vinsten blir större.

 1. vi utarbetar en unik och tematisk design
 2. vi väljer ut ett passande system för lösningen av uppgifter
 3. vi gör en crossbrowser webbplats med anpassad design för förhandsvisning på alla enheter med en mobil version.
 4. vi ställer upp annonser, fixar reklamrutorna
 5. vi ger grundläggande textinnehållet
 6. vi ställer in en räknare som samlar statistik av besökarna och analysen av ändringarna
 7. vi installerar plug-ins, moduler, ställer ut de mest populära produkterna, filter för kategorierna, en sökruta på webbsidan, en följer inställning, chatt etc.
 8. vi gör en RSS för att skicka uppdateringar till registrerade användare.
 9. vi skapar en feedbackavdelning
 10. vi tillägger kataloger, fotogalleri och forum för webbsidan.
 11. vi lägger till knappar för sociala nätverk, en övergång till din Facebook, Odnoklassniki, Vkontakte, Google +.

Vi skapar webbsidor som är populära och ger vinst! Vill du skapa en liten butik på nätet som du styr själv eller har du bestämt dig för att skapa en företags internetportal? Vi hjälper dig med glädje att realisera dina idéer och planer!

Priset på webbsidan kommer att vara beroende på funktionerna, svårigheten och extra tilläggen, tiden för produktionen och volymen. Behöver du en billig och bra webbsida? Vi är redo att börja arbeta!