Hemsida företag

En företagswebbsida är i de allra flesta fall en variant av online- visitkort men med utökad funktion. Vi skapar företagswebbsidor med alla slags tematik med extra tillägg för försäljning, tjänster, insamling av kundbasen, orderläggning, kundsökning.

En företagswebbsida är ditt mobila kontor, representationen på internet. För att den ska vara tillgänglig för kunderna dygnet runt, överallt, gör vi:

 • en anpassningsdesign

din webbsida kommer att automatiskt anpassa sig efter olika enheter med små eller stora skärmar. Den kommer vara lika bekväm för användare som sitter på en stationär dator och de som surfar på nätet via sin mobila smartphone. Sökmotorerna höjer sådana webbsidor i sin sökning, vilket är ännu en fördel för utvecklingen.

 • crosswebbläsare

På en sådan webbsida fungerar alla plugins och program på alla webbläsare: Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera etc.

Du kommer att få:

en unik design i enlighet med temat
CMS enligt din önskan: WordPress, Joomla, 1C- Citrix;
en anpassningsdesign för visit på webbsidan från alla enheter, inklusive smartphones och surfplattor;
grundläggande text och grafiskt innehåll (textsidor, bilder för tydlighetens skull);
ett nyhetsföde (tillval) – RSS-feed för prenumeration;
fotogalleri (katalog eller portfölj) – en sida för upplägg av bilder av era produkter eller exempel på arbete;
feedback (som en kund kan fylla i)
I kostnaden av webbsidan ingår skapandet av en Sitemap och tilläg i sökmotorernas system (Google)

Webbutik är en populär och lönsam typ av verksamhet som passar alla. Om du redan har en vanlig butik, så kommer en representation på nätet utöka kundcirkeln geografiskt, öka utbudet av varor och omsättningen. Om du inte har en vanlig butik, så är en webbshop början på en online-handel.

Via internet kan du sälja varor: byggmaterial, dörrar, fönster, kläder, leksaker sängkläder, fat, stickade handgjorda saker, broderade kostymer eller bakverk. En butik på nätet har nästan inga utgifter, därför kan man göra en liten investering och tjäna på bekostnaden av omsättningen.

I din webbutik kommer det finnas:

 • en unik och tematisk design (med enlighet av din produkt)
 • ett installerat styrsystem eller Open Prestashop;
 • plug-ins, moduler, bibliotek för PHP;
 • en anpassningsdesign
 • ikoner, symboler, knappar för sociala medier,
 • varokatalog
 • varokorg
 • feedback
 • formulär för betalning med kort, banköverföring via elektroniska betalningsystem;
 • sökruta, sortering av varor;
 • slide, uppvisning av de bästa kategorierna eller toppprodukter
 • formulär för registrering och “mina sidor” för kunderna
 • räknare för det registrerade besökningsantalet, etc.

Vi kommer att skapa en färdig webbshop, lära dig att lägga till varor, övervaka tillgängligheten, ta emot och lägga till beställningar. Lämna en begäran – vi kommer att kontakta er och diskutera alla frågor! Att nå framgång är möjligt. Har du ett mål? Vi kan hjälpa att uppnå det i livet! Hemsida företag, köpa hemsida, webbsida, skapa hemsida, köpa hemsida webbyrå.

(hemsida, hemsida företag, köpa hemsida, webbsida, skapa hemsida, webbplats, köpa hemsida, webbyrå, bygga hemsida, bygga hemsida, skapa webbsida, skapa hemsida företag, hemsida till företag, starta hemsida, köp en hemsida, webbdesign företag, hemsida för företag, egen hemsida, göra hemsida, köpa hemsida, göra hemsida, köp hemsida, hemsida företag, göra egen hemsida, köpa hemsida webbyrå, hemsida företag, hemsida företag, göra egen hemsida, köpa hemsida företag, skapa en hemsida, göra en hemsida design hemsida, göra en hemsida, snygga hemsidor, hemsida pris, design hemsida, skapa egen hemsida, billig webbyrå, köpa hemsida företag, köp en hemsida, köpa hemsida företag, köp en hemsida, snygg hemsida, pris hemsida, hjälp med hemsida, hemsida företag pris, hemsida företag pris, enkel hemsida, gör en egen hemsida, responsiv hemsida, starta hemsida, skapa webbsida, hemsida till företag, hemsidor design, hemsidor design, websidor)