Vår service erbjuder tjänster inom fullständig eller delaktig modernisering av datorer. För att uppgradera använder vi orginaltillbehören eller kvalitativa motsvarigheter på beställning och ger garanti på allt arbete.

Varför en modernisering av datorer behövs

Datorutvecklingen sker så snabbt att nyligen utvecklade prylar som är 6–12 månader är ordentligt föråldrade efter starten av försäljningen. Och vad kan man säga om teknik som släpptes för ett par år sedan! En bra resurs på datorn är i genomsnitt 5–7 år om ingen överhettning eller spänningspikar uppstår. Därför behöver man inte byta datorn mot en ny om den börjar bli seg och inte klarar av nya spel eller laggar vid uppstart av avancerade program. Vi kan uppgradera den, utöka möjligheterna och öka minnet.

Modernisering av datorn möjliggör:

en författning av produktiviteten och påskyndat arbete;

utökad funktionalitet;

uppgraderad drivrutin;

ökad mäng RAM;

åtgärdade fel;

arbeta med krävande, avancerade program;

spela nya spel.

Möjligheterna av en uppgradering är förverkligande av önskningar till verklighet

Vi utlovar inte att förvandla en 25 år gammal “Mac” till en Apple Mac Book Pro av 3: dje generation, men kan återuppliva någon av tre, fem år gammal dator och göra den till en produktiv och bekymmersfri enhet. Uppgraderingen är begränsad till budget och kompatibilitet av komponenter, så i varje fall väljer vi alla delar individuellt.

För att uppgradera kan man ersätta:

Processorn och moderkortet. Om ditt moderkort stödjer den nya processmodellen är det mögligt att endast ersätta den. Den gamla enheten behöver ändra processorn tillsammans med moderkortet.

Grafikkarta. Detta är motorn och hjärnan av gadgeten. Kapaciteten och prestandan är beroende just av denna grafikkarta? Det är viktigt att hålla balans för att processorn ska kunna hålla jämna steg med den snabba grafikkartan.

  1. RAM. RAM kan ersättas eller kompletteras. I det första fallet kan man sedan uppgradera den igen, lägga till den andra.
  2. Strömförsörjning. Det är nödvändigt att byta ut den om strömförbrukningen ökar.

Hårddisk. En föråldrad hårddisk kan man ersättas eller komplettera av en annan.

Efter monteringen kommer vi att installera en mer kraftfull programvara och optimera prestandan hos operativsystemet så att du kan dra nytta av andra, nya funktioner på din dator. Vi kan också hjälpa med: datorreparation, datorhjälp, dator service, dataservice, “laga dator”.

Modernisering av datorer i Stockholm

Våra dataexperter sysslar med modernisering av föråldrade datorer professionellt. Vi får våra delar och tillbehör från auktoriserade återförsäljare. Vi kan garantera kvaliteten av uppgraderingen och oavbruten drift av din gadget.

För att beställa en uppgradering av datorn kan du ringa vårt servicecenter via telefon eller lämna begäran med återkommande. Vi kommer att operativt kontakta dig, lyssna, konsultera och erbjuda en lösning på ditt problem.

Du kommer att behöva ge dataexperten följande information:

De nuvarande problemen

Vilka program du skulle vilja ha, vilka spel du vill spela.

PC- krav och önskemål

Efter detta kommer vi att testa din dator, utvärdera dess kapacitet och resurser samt välja ut en kompatibel hårdvara och ersätta den. Nästa steg i uppgraderingen är väljandet av programvara som kommer passa dina behov.