Underhåll av webbsidor

Stöd för webbsidor är en heltäckande service för att säkerhetsställa en stabil drift och främjande av resurser.  Vi erbjuder konsultation, hjälp med att hitta lösningar på tekniska problem, support, stabilitet, prestandaövervakning, uppdateringar och marknadsföring.

Varför behövs support för webbsidor?

Även den mest kvalitativa webbsidan kan inte hålla sig levande av sig själv under en längre period. Efter en stund kommer de tekniska problemen att starta igång och den döda resursen kommer att förvandlas till den sjunkande “titanic”. Att ha personal i form av systemadministrator SEO- optimizer, innehållsansvarig och copywriter kommer att kosta en stor summa. Därför är det bättre att utnyttja outsourcing support för webbsidor och lägga all vikt och problem på våra axlar.

Vilka sidor behöver stöd?

Alla webbsidor behöver support: nyhetsresurser, online shopping, nöjesportaler, företagssidor och bloggar. Vi kommer att uppdatera sidan omgående, korrigera felen med program och apparaterna, se till att arbetet är stabilt, analysera och utveckla positionen.

Vad ingår i webbsidostöd?

Omfattningen av våra tjänster är individuell och beror helt på dina behov och önskemål.

Vi erbjuder:

  • uppdatering av texter på webbsidanskrivande och placering av intressanta artiklar.
  • uppdatering av bilder på webbsidan
  • återhämtning efter tekniska störningar/attacker. Varje sida kan lägga ned efter ett fel i systemet, fel med programmen eller apparaten på grund av hackers eller överbelastning. Vi kommer att övervaka systemet och åtgärda problemen omedelbart.
  • korrigering av misstag gjorda av kunden. Okunniga handlingar kan leda till katastrofala konsekvenser. Vårt tekniska stöd kommer att åtgärda misstagen direkt.
  • uppdatering gällande säkerheten. Systemet som styr webbsidan, plugin och moduler kräver uppdatering för att inte lämna några hål för hackers.
  • ett misslyckande i programvaran kan leda till förstöring av koden; ingen är försäkrad mot problemen som kan ske på hårdvaran. Därför är det nödvändigt att alltid ha ett reserv-backup kopia som är fräsch, så att man snabbt kan återställa webbsidan.
  • skydd mot attacker. på internt kan man finna många oärliga sökmotoroptimerare och webbsidoägare som eliminerar sina konkurrenter med DDoD- attacker. Besökarna kommer inte kunna komma till åt din webbplats, och sökmotorerna kommer att sänka din rankning på topplistan ännu lägre. Vi kommer att skydda dig mot attacker från hackers.
  • hemsida företag, köpa hemsida, webbsida, skapa hemsida, köpa hemsida webbyrå.

Att nå framgång är möjligt. Har du ett mål? Vi kan hjälpa att uppnå det i livet!

Beställ stöd för din webbsida!