Reklamdesign

Reklam är ett verktyg för kommunikation med kunden och är en kraftfull motor för handeln. Den låter dig visa kunden varorna, göra produkten igenkännbar och populär samt öka efterfrågan.

Även den mest perfekta högkvalitativa produkten i en vacker förpackning kommer att sitta på hyllan och samla damm om de inte görs kända för någon. Men en bra reklamkampanj kan förvandla en ospeciell och lågkvalitativ men dyr produkt till en hit som köparna kommer slita ur hyllorna. Därför måste varje produkt ha en bra och professionell reklam.

Hos oss kan du beställa en reklamdesignen visuell bild av ditt varumärke för reklamskyltar, paneler, skyltar, innertak, trycksaker. Vi utvecklar också internetreklam: banners för webbsidor, grafiska block, utformar annonser.

Vår reklam kan lösa alla uppgifter galant:

 • informerar;
 • påminner;
 • övertygar;
 • skapar en positiv image;
 • säljer.

Beställ en reklamdesign och få ett utmärkt resultat!

Design av folders

Reklamfolder-  foldrar är en stark och effektiv del av kampanjen. Tryckta medier informerar kunderna om en produkt eller tjänst, presenterar företager, visar upp fördelarna och övertygar till handling.

För att uppnå målet behöver man göra en reklamfolder,

 • färgglad, tilltalande, högkvalitativ, professionell
 • förstådd av potentiell kund
 • informativ, logisk,
 • originell och individuell, inte lik konkurrenternas.
 • intressant, med rätt presenterad information och med pricken över i:et.

Vi kan skapa reklam reklamfoldrar, broschyrer och flygblad som träffar rätt in i målet. Vi skapar intressanta informativa och minnesvärda reklammedier med en imponerande slogan och logotyp, vackra bilder, väl valda teckensnitt. Vi följer marknadsföringens regler, vet reklamvetenskapens hemlighet, hittar kunders svaga punkt och verkar skickligt på den.

Beställ våra broschyrer och foldrar- de finns för att ge resultat och träffar alltid måltavlan.

Förpackningsdesign

Förpackningen av varor skapar varumärkets attityd, väcker uppmärksamheten, övertygar, framkallar en positiv stämning, tilltalar och omvandlar dess visuella intryck till tillväxt.

Vill du stimulera din efterfrågan och öka försäljningen? Beställ vår förpackningsdesign som kommer att förvandla din produkt till en stor hit!

Vi designar etiketter, lådor, påsar, brickor, kartonger, kartonglindad tubov, papperspåsar, stick-påsar, sandwich-bags och all annan förpackning.

Bakar du pizzor eller gör tortellinis? Producerar du barnleksaker eller hemtofflor? Mat för papegojor eller kosttillägg för viktminskning? Vi kan skapa en skapa en design för förpackningen för alla varor!

 • studerar varorna, skapar en expertanalys, gör oss bekanta med konkurrenterna av kunden
 • letar efter kreativa lösningar, använder oss av ovanliga metoder, erbjuder originella lösningar
 • skapar en praktisk design av förpackningen, som man kan använda sig av i verkligheten

Vill du ha en högkvalitativ produktdesign och slå dina konkurrenter? Beställ en förpackningsdesign hos oss!

Printing Design

Vi erbjuder utformningen av reklam för tryckta produkter, tidskrifter, företagsmappar, pappersvaror, gåvor för kunder och partners. Vi utformar högkvalitativa och praktiska modeller för kunder och typografin.

Vi skapar en design för alla sortens moderna trycktekniker matriser, laser och bläckutståleutskrift, stämpling, skärning, punktvis och heltäckande lackering lackering och laminering.

Hos oss kan man beställa:

 • kalenderdesign
 • design av brev
 • design av mappar
 • design av kuvert
 • design av gratulationskort, affischer och annat

Vi lyssnar till kundens önskemål och begäran, samarbetar med typografer, utför ett snabbt arbete med teknologiska krav, räknar med alla färgnyansers betydande egenskaper och fokuserar oss in på konsumenternas psykologi.

Vid arbetet med företaget finns inga småsaker, varje del av varumärket är betydande och spelar roll på företagets image. Företagets egna brevpapper, kuvert, mappar, gratulationskort som skapar en positiv image, talar till tilliten och respekten. Vi utarbetar tryckningsdesignen som leder till framgång.

Ring oss och få gratis rådgivning. Vi är glada att påbörja vårt samarbete!

Design av visitkort

Visitkort är sannerligen ansiktet för företaget, affären eller byrån. Det kan låta banalt och klyschigt men det fångar verkligen budskapet. Visitkortet skapar det första och största intrycket, det kan bli avgörande. Önskar du att bli mött på ett riktigt och vänligt sätt? Beställ en utarbetning av design hos oss! Vi kan skapa ett visitkort för företaget, affären, frisören eller makeup salongen, resebyrå, andra byråer, etc.

Skapandet av visitkortet sker genom följande etapper:

 1. studiet av verksamhetssfären, dess fördelar och er produktionskärna.
 2. analys av målgruppen, omfattningen av dess intresse.
 3. samtal med kunden och skapandet av ett fungerande kort
 4. utveckling av en strategi med originella och kreativa lösningar
 5. skapande av flera layouter
 6. presentation av de skapta layouten till kunden för bekräftelse
 7. korrigering och tillfixning
 8. skapandet av visitkortet

En sådan etappföljd ser till att era förväntningar förverkligas. Vi jobbar snabbt och effektivt, följer sagda deadlines. Att nå framgång är möjligt. Har du ett mål? Vi kan hjälpa att uppnå det i livet! Dessutom kan vi: hemsida företag, köpa hemsida, webbsida, skapa hemsida, köpa hemsida webbyrå.

Behöver du originella och fina visitkort? Vi är redo att ta emot din beställning!