Servicecentern erbjuder “datareparation i Stockholm”. Du kan självständigt bringa din utrustning till vår verksamhet eller kalla på en dataexpert till ditt hem eller kontor. Vi tar emot och behandlar din order omgående, vi erbjuder alla typer av tjänster och försöker alltid att tillgodose våra kunder och ge en garanti på reparationen och reservdelarna.

Datahjälp i Stockholm

Ingen teknologi är evig, den har en viss livslängd. Med datorn kan alla sortens problem uppstå. Inuti datorn finns många uppsättande komponenter: grafikkortet, processorn, hårddisken, modekortet, chippet, controllers, kontakter, kablar och ledningar. Därför kan du inte självständigt hitta orsaken till problemet även om du öppnar upp systemenheten. Men att förstöra det som fungerade väl från början är lätt. Det är bäst att inte riskera utan att ringa upp vår dataexpert som kommer att utföra en diagnostik, reparera eller ersätta de komponenter som inte fanns under dess tid.

Prevention och vård

Man kan undkomma många problem om man med jämna mellanrum genomgår förebyggande åtgärder. Vår dataexpert kommer att testa din dator med hjälp av professionella program, kontrollera slitaget på komponenten och “hälsa på patienten”, rengöra kylsystemet och byta ut termiska pastan. Dessutom ingår mjukvarodelen i kontrollen: man kollar för virusborttagning, rengöring och optimering av systemet, raderar “skräpinformation” vilket belastar systemet ytterligare och validerar att systemet fungerar.

Datareparation i hemmet i Stockholm

Systemenheten och bildskärmen har rätt så imponerande dimensioner – de kan inte bäras i en väska eller ficka, som en tablett eller mobiltelefon. Därför kan man kalla på dataexperten in till ditt hem om du inte har tiden eller möjligheten att bära in din teknologi i servicecentern. Vår dataexpert erbjuder att jobba från ditt hem eller kontor. För en beställning krävs endast ett samtal eller en begäran i vårt forum för att ange en lämplig och passande tid för dig för och kortfattat beskriva problemen.

Akutreparation av datorer i Stockholm

Vi vet hur viktigt oavbrutet arbete på datorn är för dig. Men en dator ur funktion är inte en globalkatastrof, bara en liten olägenhet som vår dataexpert behöver ungefär 20-40 minuter för att fixa. Behöver din dator reparation sedan igår? Förlora inte mer tid- ring oss redan nu. Vi kommer att acceptera din akuta beställning och kommer att operativt återuppliva din den.

Varför gick datorn sönder?

Man kan inte diagnostera problemet på distans, eftersom det kan gälla en löd kontakt eller ett trasigt spår, eller så kan hela systemet gå ur spåret. Därför måste man kalla på en datamaster som snabbt kommer att hitta orsaken till problemet och åtgärda det.

Möjliga problem med datorn:

  • kan ej slås på; alltså ger den inte ut några tecken på liv när man kopplar upp den
  • systemenheten brummar, men skärmen lyses ej
  • operativsystemet laddas inte
  • systemenheten utgör suspekta ljud (brummar, bullrar, klickar etc.);
  • något sker på skärmen efter påslagning på grund av virus
  • försvunnen internet, ofungerande Wi-Fi;
  • inget ljud
  • onaturliga färgbilder; på skärmen syns färgfläckar och ränder

Detta är bara en fraktion av alla möjliga problem som kan uppkomma, så var inte orolig om ditt fall inte är typiskt och du inte kan förstå vad problemet är. Förlita din teknologi på oss! Vi kan också hjälpa med: datorreparation, datorhjälp, dator service, dataservice, laga dator.

Har din dator pajat och du behöver akuthjälp? Vår master är redan påväg hem till dig eller ditt kontor!