Пример


Virusskydd är ett åtgärdspaket som syftar till att eliminera virus, spionprogram, spindlar, trojanska hästar och annan skadlig kod från ditt hem, kontorsdator, eller datornätverk.
Följande tecken kan till exempel tyda på att din dator är infekterad med ett virus: ett pop-up fönster, ett program sätter igång av sig självt, eller internettrafiken ökar helt oväntat . Men dessa problem går inte att jämföra med de negativa konsekvenser det ger att vissa mycket skadliga virus manipulerar programvaran och operativsystemet i syfte att överföra personuppgifter till bedragare/kriminella och samtidigt förstör din dator till mycket dyra reparationskostnader.
Servicecenter Dator 911 erbjuder ett komplett virusskydd, vilket inkluderar:
– Sökning och borttagning av virus
– Tillägg till eller konfiguration av ditt antivirusprogram med uppdaterade antivirusdatabaser
– Installation av andra program som skyddar datorn mot virus och hackare.
Allt oftare kommer det rapporter om datavirus, intrång, och obehörig åtkomst till de kontorsdatorer (Office datorer) eller hemdatorer, som inte hade rätt säkerhetsnivå. Nyheten låter alarmerande och det som är mest skrämmande är att antalet fall bara ökar. Just nu utgör många datorplatser ett potentiellt hot mot säkerheten för information på grund av bristande stark autentisering och dataskydd.
Servicecenter Dator 911 rekommenderar som alternativ en installation av ett gratis antivirusprogram, Microsoft Security Essentials. Programmet kräver varken aktivering eller registrering och uppdaterar sin anti-virusdatabas automatiskt. Dessutom kan en fullständig genomsökning konfigureras när som helst.